Biomass Research

is een onderzoeks- en adviesbureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van bio-energie, duurzaam landgebruik en de stikstofproblematiek.

Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair

Doe je een technische of praktische opleiding, heb je een kritische instelling en wil je bijdragen aan een haalbare en effectieve oplossing, dan zijn wij op zoek naar jou.

We bieden een dynamische omgeving waar je de verschillende facetten van het stikstofprobleem leert kennen, met het AERIUS model leert werken en oog krijgt voor bestuurlijke en juridische realiteit. Maar vooral leer je bestaande en nieuwe oplossingen en technische opties grondig te analyseren.

 

Info over het bedrijf

Biomass Research BV is een dynamisch onderzoeks- en adviesbureau dat zich toelegt op de ontwikkeling, analyse en evaluatie van productieketens voor de bio-economie. Zaken waar we naar kijken zijn landgebruik, duurzaamheid, innovatie, en certificering. Sinds enkele jaren werken we samen met overheid en bedrijfsleven aan de stikstofproblematiek.

Ons bedrijf heeft een sterke band met onderwijs en onderzoek. Onze klanten zijn de overheid, internationale organisaties (Europese Commissie, International Energy Agency), bedrijven en NGO’s. We combineren een sterke wetenschappelijks basis met een pragmatische aanpak, een energieke houding en een heldere analytische blik. Ons werk heeft een sterk kwantitatief karakter.

 

Wat we vragen

  • Goede motivatie, praktische, kritische en oplossingsgerichte instelling
  • Bezig met een landbouw- of milieukundige opleiding op HBO- of WO-niveau
    (dan wel een technische opleiding met een toegepast profiel)
  • Je bent proactief en zelfstandig en functioneert goed binnen een klein team
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
  • Je bezit goede rekenvaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal

 

Wat we bieden

Wij bieden plaats in een hecht team, een dynamische omgeving en een goede begeleiding. We zijn goed op de hoogte van de ins en outs van de stikstofproblematiek en bieden een behoorlijke stagevergoeding. De opdracht kan eventueel ook door enkele studenten worden uitgevoerd.

Ons kantoor is gevestigd in Wageningen, je werkt veel op kantoor maar je kunt ook gedeeltelijk vanuit huis werken.

 

Solliciteren

Belangstelling?
Stuur dan een korte motivatie en CV naar secr@biomassresearch.eu.

Wil je eerst wat meer informatie?
Mail dan naar secr@biomassresearch.eu
of bel naar Hans Langeveld (06 –  520 58 537)